sluiten

Royal Waterloo en Rigenée Belgische Interclubkampioenen

zon 28 april
Adverteer hier

Rigenée hoopte, zoals in 2000, op een dubbelzege in de nationale Interclubs.
Zo ver kwam het echter niet, want alhoewel het Ladies 1-team van Rigenée hun duel met Ravenstein met 4-3 wonnen, plooide het Men 1-team met 3-4 voor Royal Waterloo.

Na de dubbelpartijen hingen de bordjes bij Men 1 op 1-1. Topduo Pierre Relecom en Hugues Joannes wonnen een punt voor het thuisspelende Waterloo, Jean-Christophe Beyne en Pierre-Yves Wartique scoorden voor Rigenée tegen.
Royal Waterloo nam in de singles meteen een droomstart. Hugues Joannes en Riki Matsumoto verpletterden hun tegenstrevers met 6&4. Toen Pierre Relecom en Léopold Isserentant ook hun match wonnen was de klus geklaard. De zeges van het Rigenée-duo Basile Devillet en Louis Defleur veranderden daar niets aan.



De Ladies 1 van Rigenée haalden wel de nationale titel binnen. Dit ondanks het feit dat de grijs gestreepte dames beide dubbelpartijen verloren.
Rigenée nam echter revanche in de singles.
Julie Janss, Margaux Vanmol, Clarisse Louis en Emma Defleur zorgden voor vier punten die in een 4-3 eindstand resulteerde. Valentin Loge scoorde voor Raventsein tegen.



Terug naar boven