sluiten

Hugues Joannes krijgt een tik

woe 14 november
adverteer hier


Hugues Joannes hoopte in de voorlaatste ronde van de Qualifying Final op Lumine Golf zich naar boven te werken in de hoop bij de absolute top aan te leunen. Daarvoor had hij op de Lakes Course een superronde nodig. Die kwam er echter niet.

Vertrokken op de back nine van de Lakes Course, struikelde hij meteen op zijn derde hole. Double bogey. Volgde later nog een rijtje van drie opeenvolgende bogey’s. Uiteindelijk kon hij naar een 73 of +2 terug vechten. Dat zorgde voor een verlies van liefst zestien plaatsen. Hugues is nu 73ste.Vooraan bouwt de spanning zich op. Met nog de slot achttien holes te gaan leidt een trio. De Zuid-Afrikaan Zander Lombard, de Amerikaan Kurt Kitayama en de Fransman Romain Langasque (foto) leiden de dans met -21. Daniel Gavins is leider af na een 73. Hij zit, als achtste, wel nog in de top 25.
Die beseffen stuk voor stuk dat ze morgen een mooie ronde moeten neerzetten om die positie te behouden en dus een European Tour-kaart te grijpen. Voor Hugues is er uiteraard geen hoop meer.

Hier een impressie van Lumine Golf en de Qualifying Final.
https://www.facebook.com/luminegolfclub/videos/304701040136742/

Terug naar boven