sluiten

Iedereen wil The Players winnen

woe 13 maart
adverteer hier

The Players is wel geen Major, maar alle toppers beschouwen dat wel als eentje. Men schat The Players zelfs hoger in dan het US PGA Championship dat haar traditionele datum in augustus moest opgeven en nu naar half mei verhuist. Het US PGA Championship, dat op de verschrikkelijk moeilijke Black Course van Bethpage wordt betwist, wordt dus de tweede Major van het jaar.

Maar terug naar The Players die op TPC Sawgrass wordt gelopen. Een baan waar de slotholes veeleisend zijn. Zeker die zeventiende.Iedereen kijkt naar wereld nummer één Dustin Johnson die reeds het hele seizoen zijn bloedvorm etaleert. Het Spaanse duo Jon Rahm en Sergio Garcia loopt tijdens de twee eerste rondjes met hem mee.
Maar er zijn er uiteraard nog die winstambities koesteren. Rory McIlroy bijvoorbeeld die al een jaar niet meer gewonnen heeft. Of zijn flightgenoot Phil Mickelson die weliswaar met de nodige vragen naar Florida afreisde. Wordt het niet allemaal té veel voor hem?

Wat niet voor Tiger Woods geldt. Die testte de voorbije dagen intensief om te checken of zijn nek het hield. Blijkbaar wel, want hij staat geprogrammeerd met Webb Simpson en Patrick Reed. Twee spelers waar hij goede maatjes mee is. De organisatoren doen er duidelijk alles aan om de gewezen wereld nummer één het naar zijn zin te maken.Onze geheimtip? Tommy Fleetwood…

Terug naar boven