sluiten

Is Valderrama Belgen goed gezind?

woe 13 oktober
Adverteer hier

Het Barcelonese biermerk Estrella Damm werpt zich duidelijk op als dé sponsor van de Spaanse golfwedstrijden. Na verleden week de Ladies Open op de LET-Tour is men ook de hoofdsponsor van de Andalucia Masters op Valderrama die morgen start.

In het startersveld onze drie European Tours-spelers. Die willen in één van hun laatste Tourwedstrijden anno 2021 wat leuks presteren.
Maar laat het vaak erg veeleisende Valderrama dat toe?
Niet iedereen heeft het op het, door de kruinen van de pijnbomen smalle en vooral technische Vaderrama begrepen.De meeste Spaanse ogen zullen uiteraard op “hun” wereld nummer één Jon Rahm gericht zijn.
Ook Rafa Cabrera-Bello en Adri Arnaus, de protagonisten van verleden zondag in de Open Espana, krijgen ongetwijfeld voldoende aandacht.

Hopelijk eisen Thomas Detry, Thomas Pieters en Nicolas Colsaerts een deel van de andere aandacht op. Kwestie eveneens hun positie in de Race to Dubai te verbeteren.

Tom Detry is op een 26ste plaats wel reeds zeker van de startticket in het seizoenfsluitende DP World Tour Championship in zijn nieuwe woonplaats Dubai.
Thomas Pieters staat momenteel buiten de zaligmakende top 60 die er mag starten. Hij is momenteel… 61ste.
Nicolas Colsaerts heeft als 154ste alle ambities in die richting opgegeven, maar zal ongetwijfeld een aandachtige toeschouwer zijn op dat DP World Tour Championship. Ook hij verhuisde onlangs definitief van Monaco naar Dubai.


Terug naar boven