sluiten

 

Met “Full Medical Exemption” naar nieuwe zege?

woe 23 november
Adverteer hier

Nicolas Colsaerts geniet het volgende DP World Tour-seizoen… dat morgen al start, van een “Full Medical Exemption”.

Normaal was Nicolas, als 212ste in de DP World Tour-ranking, zijn Europese Tour-kaart kwijt, maar deels door corona en uiteraard zijn medische problemen, is dat bijgesteld.

“Eerst was er sprake van een gedeeltelijke medische vrijstelling maar na een gesprek met Keith Pelley, de CEO van de DP World Tour, werd dat uitgebreid tot een “Full Medical Exemption”

Het gaat wel beter met hem. “Ik moet nog geneesmiddelen nemen voor mijn nierproblemen, maar hoop dat dit binnenkort maar een nare herinnering zal zijn. Ik snijd het volgende seizoen erg ambitieus aan. Ik wil voor een nieuwe zege gaan.”

“Ik hervat wellicht op 15 december in de AfrAsia Bank Maurtius Open. Sowieso zal ik in de triptiek van de Verenigde Arabische Emiraten aantreden. Zoals de zaken er nu voorstaan zal mijn wedstrijdschema 22 tornooien tellen.”

“Ik heb, samen met mijn kleine familie, in Dubai mijn thuis gevonden. Naar België terugkeren zit er niet in. Zeker nu we binnen een paar maanden hier naar een nieuwe woning verhuizen. Werk op de plank dus…Terug naar boven