sluiten

Thomas Detry halfweg beste Belg in Dubai

zat 27 januari
adverteer hier

Ochtendwerk voor beide Thomassen in Dubai. Ze moesten vandaag hun tweede ronde nog afwerken vooraleer om 11 uur lokale tijd de derde ronde van de Omega Dubai Desert Classic aan te snijden.
Iets wat Detry stukken beter kon dan Pieters. Tom rondde zijn tweede achttien holes in schitterende 66 slagen, Thomas kwam deels door een opeenvolgende triple en bogey uit op 74. Dat deed hem haast vijftig plaatsen zakken. Detry won er haast twintig en is nu met een -10 halfweg totaal de beste Belg in Dubai.

Volgt dan Nicolas Colsaerts, die vandaag mocht uitslapen vermits hij gisteren zijn tweede ronde reeds kon vervolledigen, met -7. Thomas Pieters staat, wellicht zwaar ontgoocheld, op -5.Vooraan nam Rory McIlroy soeverein de leiding over dankzij een uitstekende 64 die hem naar een -15 totaal katapulteerde. De Noord-Ier heeft twee slagen voorsprong op Jamie Donaldson en drie op de verbazende Chinees Haotong Li.

En ja, Thomas Detry is mooi achtste. Hij loopt zijn derde ronde overigens in het gezelschap van Henrik Stenson. Hopelijk doen beiden niet dezelfde Hugo Boss-golfkleding aan...

Terug naar boven