sluiten

Tiger Woods hangt haast 50 uur in de lucht

maa 3 december
adverteer hier

Tiger Woods is de captain van het Amerikaanse team dat volgend jaar in Australië om de Presidents Cup zal strijden. In dat duel tegen een International Team wil Team USA de smadelijke Ryder Cup-nederlaag doorslikken.
Met dat doel voor ogen vliegt Tiger Woods deze week heen en terug naar Melbourne.

Zijn reis begon gisteren waar hij met privéjet van Nassau in de Bahamas naar Los Angeles vloog, waar hij overstapte op een Quantas non stopvlucht van 16 uur naar Melbourne. Probleem is wel dat Quantas haar First Class op die vlucht net afgeschaft heeft. Voor Tiger zullen ze echter wel een extraatje doen zeker?Iets waar Woods tegen op zag. In 2017 kreeg hij rugproblemen tijdens een haast even lange vlucht van Los Angeles naar Dubai.
Woods zal slechts een korte tijd “Down Under” blijven. Hij vliegt dan via Dubai wellicht terug naar thuisbasis Florida. Dat allerlaatste traject doet hij vermoedelijk met een speciale NetJets-privévlucht met alle mogelijk comfort zoals een échte slaapkamer.

Totaalplaatje, haast 50 uur in de lucht om even naar Royal Melbourne Golf Club te gaan kijken waar half december 2019 de Presidents Cup betwist wordt.

Terug naar boven