sluiten

Van op afstand bekeken: Tiger?

vri 21 april
adverteer hier

Naast de gebruikelijke dagdagelijkse nieuwsverlening op deze site, richt Golf.be-redacteur Xavier Champagne ook af en toe zijn eigen, soms eerder eigenwijze blik op het golfgebeuren.
Tiger Woods definitief uitgeteld?

Vier keer moest Tiger Woods' rug onder het mes. Ditmaal niet erg, stelde de chirurg, maar toch zal Tiger zo'n zes maanden moeten herstellen en revalideren. Dus zo simpel zal die ingreep wel niet geweest zijn. Je kan Tiger dus in het beste geval pas in 2018 terug in competitie zien. Als die comeback er tenminste ooit nog komt. We zijn heus niet alleen met de stelling dat het voor Tiger wellicht voorbij is. Iets waar we al een paar jaar van overtuigd zijn. Alleen bleef Tiger en zeker zijn entourage orakelen dat alles zou goed komen. Dat zorgde voor steeds weerkerende media aandacht die de waarde van product "Woods" intact hield. Dat zal in aanloop naar 2018 niet veranderen. Weer zal dan de steeds weerkerende vraag "Wanneer gaat Tiger zijn comeback maken?" klinken.

Wij houden het echter bij de stelling die Pete Cowen ons ooit in het oor fluisterde toen we over ons eigen golfspel klaagden. "You can't beat age..."

Dat geldt uiteraard ook voor Tiger. De beste golfer ooit? Alvast diegene die van de golfsport een wereldsport en een miljoenenbusiness maakte. Daarvoor buigen we erg diep.

Terug naar boven