sluiten

Best of Belgium: En wie nog…?

zat 13 januari
adverteer hier

Je kon er natuurlijk gif op in nemen. Overal trok men ons aan de mouw om te weten hoe andere, niet in de “Backspin Best of Belgium Top 10” voorkomende banen het gedaan hadden. De subtop zowat.
In het verleden hielden we die subtop relatief geheim, maar door de massale, haast gelijkgestemde lijsten die onze correspondenten instuurden, stappen we hier van af.

De meest “ongelukkige” van het hele lot was Royal Hainaut (frontfoto) die net achter de tiende, in casu Royal Fagnes-Spa, finishte. Meteen weet je wat het doel van Mons is voor de volgende “Backspin Best of Belgium”.Millennium Paal (foto) tikt als twaalfde aan, waar men in de 2016-lijst nog bij de Top 10 hoorde. De redenen waarom zijn gekend. Wel is de weg naar boven meer dan ooit ingezet. Wie houdt Millennium uit de volgende “Backspin Best of Belgium”-editie?Wat eveneens voor Koksijde Golf ter Hille (foto) geldt. Ook daar kijkt men ambitieus naar boven.
Royal Latem en het verleden jaar tot Royal gekroonde Bercuit palmen plaatsen 14 en 15 in.Zij gaan Rinkven (foto) vooraf dat nog niet optimaal profiteerde van de nieuwe opsplitsing in “North” en “South”. Zeker omdat beide banen evenwaardig zijn. Damme ademt in de nek van Rinkven, terwijl La Tournette, L’Empereur en nieuwkomer Naxhelet (foto onderaan) de top 20 afsluiten. Ook voor die laatste geldt wellicht “onbekend, onbemind”.


Terug naar boven