sluiten

 

Erlend Malfait heeft zijn huiswerk klaar

don 23 december
Adverteer hier

Erlend Malfait, één van de weinige aardbewoners die alle golfbanen van de Golf Magazine Top 100 speelde en uiteraard één van onze gewaardeerde correspondenten voor de Backspin Best of Belgium is, heeft zijn horizon verruimd.

De Kortrijkzaanse verzekeringsmakelaar nam alle tweejaarlijkse edities van de Golf Magazine Top 100 van 1985 tot 2021 ter hand en stipte aan welke banen er nog niet op zijn “tableau” stonden.
“Volgens de 2021 ranking moet ik in Europa alleen nog nieuwkomers Ardfin (foto) en Les Bordes-Hanse spelen. De data zijn al geprikt. In de States moet ik nog wat inhalen wil in alle Golf Magazine Top 100-banen ooit gespeeld hebben.
Dat zijn Sleepy Hollow (foto onderaan) , Myopia Hunt Club,Ohopee Match Play, Rock Creek Cattle Company, Yeamans Hall en Old Town Club.""De Covid-reisbeperkingen weerhielden me de banen nu reeds te spelen. Voor vier had ik al een uitnodiging. Voor de overige twee strikte privébanen moet ik mijn relaties in de States aanspreken. Dat zal dus wel loslopen.”


Terug naar boven