sluiten

Golf Beats Cancer/Corona steunt je homeclub

zon 17 mei
adverteer hier

Golf Beats Cancer heeft de voorbije vier jaar bij het organiseren van de golfwedstrijden in haar strijd tegen kanker op het enthousiasme en de ondersteuning van vele golfclubs mogen rekenen.
Men vindt het dan het ook niet meer dan logisch dat men deze golfclubs nu met Golf Beats Cancer een steuntje in de rug geven en dit niet alleen met de nodige (h)erkenning, maar ook financieel.

Met de steun van Under Armour & The Golf Company biedt men alle golfers en sympathisanten de mogelijkheid om een mooie #GolfBeatsCorona-polo en bijpassend mondmasker aan te schaffen aan de zeer voordelige prijs van 54,99€ (inclusief verzendkosten).
De opbrengst, zo’n 10€ per verkochte polo, schenken we met veel plezier aan de golfclubs.Door het dragen van deze Golf Beats Corona-polo laten de golfers niet alleen zien dat ze de inspanningen van de golfclubs uitermate op prijs stellen, maar steunen ze ook daadwerkelijk hun home-club want de opbrengst (10€ per polo) van deze actie gaat integraal naar hen.

Deze polo’s kan men eenvoudig bestellen via de webshop van The Golf Company (www.golfdeal.be).
Bij bestelling mag men niet vergeten de home-club te vermelden zodat wij de golfclub de opbrengst van deze verkopen kunnen overmaken.


Terug naar boven