sluiten

Ravenstein domineert Junior Interclubs U18

vri 12 april
adverteer hier

De Koninklijke Golf Club van België aka Ravenstein heeft op Waregem Golf de Junior Interclubs U18 gedomineerd.

Bij de Boys U18 (foto) haalde Ravenstein het in de finale van Rinkven met 3-2. De foursome werd pas op de 19de hole beslecht. Diego Dailly en William Ryelandt zorgden daar voor het eerste Ravensteinse punt. Edouard Lafosse en Maximilien De Cordes scoorden in de singles de twee bijkomende punten en zorgden voor de 3-2 eindstand. Cédric de Bruycker en Mathieu Feron scoorden de Rinkvense punten.
KBGF-voorzitter Emmanuel Rombouts en Thomas Detry, zelf lid van Ravenstein, deelden de prijzen uit.Bij de Girls U18 andermaal een Ravensteinse titel. Cassiopée Oliviers en Francesca De Roover haalden het foursome punt binnen, Elise Verhoeven voor het beslissende punt in de singles. Diane Denis kon voor Royal Waterloo tegenscoren en de eindstand op 2-1 brengen.Royal Waterloo revancheerde zich bij de Girls U14 waar het Ravenstein met 2-1 versloeg. Alix Denis en Savannah De Bock scoorden voor Waterloo, Nine Zurstrassen voor Ravenstein.


(foto's KBGF)

Rinkven topte bij de Boys U14 de Junior Interclubs door Royal Sart Tilman te verslaan. Ryan Lundh en Lev Grinberg zorgden voor de twee winnende Rinkvense punten, Pol Vanenbeylaardt scoorde voor Royal Sart Tilman tegen.


Terug naar boven