sluiten

Royal Waterloo en Royal Antwerp Belgische Senior Interclubkampioenen

woe 6 oktober
Adverteer hier

Het Senioren Men 1-team van Royal Waterloo (frontfoto) heeft in de finale op Royal Zoute opponent Royal Limburg (foto onderaan) met duidelijke 4,5 – 0,5 cijfers verslagen.Frédéric Vinck en Jean-Pierre Bousmanne haalden de dubbelpartij binnen, terwijl Richard Cuvelier, Michaël Jones en Frédéric Ropsy voor drie supplementaire punten zorgden. Pierre Yves Roeland haalde in zijn duel met Rudy Reekmans het halfje dat de bordjes op 4,5 – 0,5 hingen.Meer spanning bij de dames. Daar haalde Royal Antwerp (foto's KBGF) het met nipte 4 – 3 van het thuisspelende Royal Zoute.
De dubbelpartij Karin Van Dommelen en Dominique Van Laere en single-speelsters Stéphanie Van der Hofstadt en Marleen Nijhof zorgden voor de drie winnende Antwerpse punten.
Anne Joris en Ann-Cathérine Horn scoorden voor Royal Zoute tegen.

Ook in de overige Divisie-reeksen waren er glunderende en minder glunderende gezichten.Bij de Men 2 haalde Sept Fontaines (foto) het met 2-1 van Royal Waterloo.
Bij de Men 1 +65 werd Royal Waterloo primus dankzij een 3-0 zege tegen Royal Keerbergen.Ternesse (foto) juichte bij Ladies 2 door Royal Waterloo met 3-0 te verslaan.
De Ladies 1 +65 haalde Royal Waterloo haar derde Senior Interclubtitel binnen door Rinkven met 3-0 opzij te zetten.


Terug naar boven