sluiten

Royal Waterloo lukt hattrick op Junior Interclubs

vri 13 april
adverteer hier

De juniorteams van Royal Waterloo hebben op de Junior Interclubs die op Pierpint betwist werden, liefst drie nationale titels behaald.


Bij de U18 Girls walste Royal Waterloo met 3-0 voorbij Royal Sart-Tilman. In de finale tegen la Bruyère gebeurde hetzelfde. Victoria Millard – Louise Roeland en single speelsters Lucie Maigret en Rebecca Becht (frontfoto) deden het daar feilloos.Met Adrien Dumont de Chassart (foto) als lanspunt haalde Royal Waterloo een tweede Junior Interclub-titel binnen bij de U18 Boys. In de halve finale ging Waregem Golf met 4-1 voor de bijl. Alleen Liam Bentein kon voor het Waregemse team tegen scoren. In de finale ging Hulencourt met dezelfde cijfers onderuit. Bruno Horst – Maxime Anciaux en single spelers Charles Roeland, Loïc Maigret en uiteraard Adrien Dumont de Chassart, die het prestigeduel met Jean de Wouters d’Oplinter won, zorgden voor de vier winnende punten. Alleen Cyril Henault kon voor Hulencourt tegen scoren.

De Girls U14 van Royal Waterloo maakten de hattrick rond door eerst Rinkven met 3-0 te verslaan en in de finale Ravenstein met identieke cijfers te kloppen. Mooie prestatie van Ayaka Matsumoto, Savannah De Bock en Diane Denis.

Echter geen 4 op 4 voor Royal Waterloo bij de U18 Boys. Ravenstein dwong het roodwitte team in de halve finale op de knieën om dan in de finale Rinkven met duidelijke 3-0 cijfers te verslaan. James Skeet, Maximilien De Cordes en Max Halflants mochten dus juichen.

Terug naar boven