sluiten

 

Terecht gejuich op Naxhelet

Adverteer hier

Niet alleen de schare medewerkers juichte na afloop van de Mithra Ladies Open.
De organisatie was immers perfect.

Ook onze golfsters waren in de wolken.Manon De Roey: ”Het was erg leuk in eigen land en voor eigen volk te kunnen spelen. Veel volk zelfs. Dat zijn we niet gewoon. Met Stefan Quy als caddie was het uiteraard nóg beter.”Laura Gonzalez-Escallon: “Ik vond het erg fijn nog eens in België te zijn. Ook te bewijzen dat mijn aangepaste swing, dat was na mijn blessure nodig, begint te renderen. Dat mijn zusje me caddiede was super.Savannah De Bock: “Het was zalig. Ik genoot met volle teugen van deze Ladies European Tour-wedstrijd. En dan die steun van het publiek. Super… Dat smaakt uiteraard naar meer.”Lien Willems: “Ik ben best tevreden met de behaalde cut. Meer had ik niet verwacht, want ik speel nauwelijks. Haast alle aandacht gaat immers naar mijn dochtertje van drie.


Terug naar boven