sluiten

Welke nieuwe drivers? Callaway

din 19 januari
Adverteer hier

Vanaf vandaag en de volgende dagen stellen we de nieuwigheden voor die ons golfleven in 2021 ongetwijfeld leuker zullen doen worden.

Marktleider Callaway wil in 2021 die positie bestendigen. De Onderzoek & Ontwerp-afdeling van Callaway kreeg voor de realisatie van de Epic Speed-driver andermaal de hulp van Artificiële Intelligentie. Supercomputers borduurden verder op het Jailbreak-principe dat de driver zo krachtig en vooral vergevensgezind maakte.De Callaway Epic Speed, de derde in de Epic-rij na de GBB Epic en de Epic Flash, dankt dat vooral aan het “A.I. Speed Frame” dat in de kop van de driver zit en zowel voor verticale, horizontale als vooral torsionele stabiliteit moet zorgen.

De Epic Speed komt in drie versies. Naast de reguliere Speed komen er ook een meer vergevende Epic Max en een Epic Max LS die voor een lagere spin zorgt.Samen met de Epic Speed-driver biedt men ook gelijknamige fairway-woods aan.

De erg vergevende Big Bertha B21 zorgt voor een belangrijke extra in het uitgebreide drivergamma van Callaway waar de Marvrik, ook in drie types, nog steeds aangeboden wordt.We vragen voor deze rubriek ook de mening van Xavier Vandeput van GolfLab Herent en de Golfshops in Hasselt en Houthalen."Door de toevoeging van de Max driver aan de Epic lijn heeft Callaway nu ook een super vergevingsgezinde driver in dit gamma. De aanpasbaarheid van loft, hoek en een extra verschuifbaar gewicht zorgen ervoor dat deze driver nog meer mogelijkheden heeft om de gewenste balvlucht te optimaliseren. Het gevoel evenaart de vorige Epic, maar slaat vooral in de Epic Max zeer comfortabel en stabiel."

Terug naar boven