sluiten

Wie haalt halve finales Interclubs?

vri 27 april
adverteer hier

Morgen staat de slotdag van de “round robin”-competitie voor alle Interclubteams geprogrammeerd. Volgen dan de halve finales en uiteraard op 1 mei de finale voor alle Divisies 1 op de Golf d’Hulencourt (foto).
Wie van Men 1 en Ladies 1 in hoogste Divisie gaat daar in opduiken? Dat is wat koffiedik kijken. Met de nadruk op wat, want in Poule A toonde Ravenstein zich erg sterk. Morgen komen ze in de ring met traditionele rivalen Royal Waterloo. Keerbergen maakt overigens ook kans om zich in de halve finale te tillen.
In Poule B leidt Rigenée dat aan Royal Antwerp een kwade klant zal hebben. Rinkven moet de klus tegen het puntenloze L’Empereur kunnen klaren.Bij de Ladies kijkt iedereen naar de foutloze Royal Latem dat in Poule A La Tournette wil verslaan om naar de halve finale door te stoten. Rigenée moet het puntenloze Ravenstein in het ogenwit kijken.
In Poule B krijgt Sept Fontaines, reeds twee punten rijk, het puntenloze L’Empereur voorgeschoteld. Rinkven en Royal Sart-Tilman strijden voor een plaatsje in de halve finale.

Terug naar boven