sluiten

Golf in Tenerife is een... hole-in-one

don 25 mei

Haast iedereen weet het. Tenerife is een waar golfwalhalla.
Het perfecte klimaat, de fantastische vergezichten en uiteraard meer dan boeiende golfbanen zorgen daarvoor.

Meer info https://www.webtenerife.nl/wat-doen/sport/land/golf/

Ondanks het feit dat Tenerife niet groot is, telt men er negen exclusieve golfbanen aan die stuk voor stuk door golfgrootmeesters als Seve Ballesteros, John Jacobs of Donald Steel ontworpen werden.
Ook schitteren door hun diversiteit. De ene dag kan je golfen op een bergbaan van 700 meter hoogte, de dag nadien golf je met zicht op zee.
Golfen op Tenerife verveelt geen enkel moment.De golfbanen van Tenerife (foto Abama) zijn niet alleen van topkwaliteit, maar zien er ook nog eens fantastisch uit.
Een aantal banen zijn vlak aan de oceaan gelegen, wat voor een prachtig uitzicht zorgt. Het groen van de golfbaan, het blauw van de oceaan en het wit van de schuimende golven leveren kleurrijke taferelen op. Bovendien word je er elke avond getrakteerd op een sublieme zonsondergang.Ten slotte voel je je als golfer echt de koning te rijk in Tenerife, dankzij de uitzonderlijke gastvrijheid. De lokale bevolking ontvangt er je met open armen en zorgt dat alles naar jouw wensen verloopt.
Ook in de golfclubs zelf maken ze er een erezaak van om je hartelijk te ontvangen en je golfervaring op Tenerife onvergetelijk te maken.
Waar wacht je dus nog op?

Meer info https://www.webtenerife.nl/wat-doen/sport/land/golf/

Terug naar boven