sluiten

Over ons

Golf.be, de nummer 1 website over golf in België.

Golf.be werd in 1996 opgericht door Germain Van Kwikenborne met als doel alle facetten van de golfsport (online) in de kijker zetten. In 1999 vervoegde Piet Vandenbussche het Golf.be Team. Samen maakten ze van het Golf.be gebeuren een waar succesverhaal. In 2003 organiseerde golf.be een eerste golfwedstrijd, wat de start was van de golf.be-community.

Vandaag staat Golf.be voor veel meer dan een website over golf. De dagelijkse nieuwsupdates, drukke wedstrijdkalender (+90 wedstrijden per jaar) en de fantastische golfreizen maken een groot deel uit van de Golf.be activiteiten. Golf.be is niet alleen meer een online-community, maar brengt nu ook alle Belgische golfspelers fysiek bij elkaar.

De Golf.be database telt 20.000 abonnees op de nieuwsbrief en 2000 Golf.be VIP leden. Deze leden betalen €89/jaar (365 dagen) voor de Golf.be lidkaart. In ruil genieten ze van vele kortingen op de wedstrijden/reizen, speciale greenfee tarieven bij de deelnemende clubs en de uitgebreide golfverzekering (t.w.v. 90 euro!). Geen financiële duik meer in je portefeuille bij een officiële Hole-in-one of gestolen golfzak! Ontdek alle voordelen op onze website!

Golf.be is en blijft de golf referentie!

We weten perfect wat de noden van de Belgische golfers zijn. We trachten hen hierdoor ook het beste aan te bieden. Op onze website vind je alles wat je als golfer wil weten: golfnieuws, wedstrijden, uitslagen, nieuwe golftrends, informatie over clubs in binnen- en buitenland, en nog veel meer! Wil je nog meer weten over Golf.be? Volg ons dan nu ook op Facebook, Twitter & Instagram!

More Info

KBC 468-2272891-53 (IBAN = BE53 4682 2728 9153 - BIC = KREDBEBB)

Terug naar boven