sluiten

Leading Courses kronen ook buitenlandse golfclubs

din 2 april
Adverteer hier

In België werden Royal Antwerp, Hulencourt, Royal Limburg en Royal Bercuit met een 8,6 gehonoreerd.
Zij toppen de ranking die Leading Courses verleden week publiceerde.

Maar ook in het buitenland werden golfclub volgens hun systeem gerangschikt.In eigen Nederland deelden Bernardus Golf (foto), de Koninklijke Haagsche en The Dutch volgens Leading Courses de nummer één-plaats.

In Portugal verdrong Terras da Comporta Dunas het gedoodverfde Monte Rei als nummer één. In Spanje bleef Valderrama alles en iedereen toppen.Golf Club Villa d’Este (foto) en Antognolla waren in Italië de “numero uno”.

In Frankrijk haalde Les Bordes het van Morfontaine.

St.Leon-Rot topte de Duitse ranking, terwijl Adamstal dat in Oostenrijk deed.

Dan de Britse Eilanden.
Sunningdale is de Engelse nummer één, Muirfield eist in Scotland die eer op terwijl Royal Porthcawl dat in Wales doet.Adare Manor (foto) topt in de Republiek Ierland, terwijl Royal County Down dat in Noord-Ierland doet.

We sluiten af met de Verenigde Arabische Emiraten en Marokko. De Abu Dhabi Golf Club, Yas Links en Emirates toppen in de UAE en The Michlifen (foto onderaan) in het hart van het Atlasgebergte doet dat in het Noord-Afrikaanse land.En ja, zoals het een Nederlandse ranking betreft geeft men ook een ranking voor Curaçao.Old Quarry (foto) steekt boven de twee andere golfclubs van het eiland uit.

Terug naar boven