sluiten

Uitbater gezocht - Royal Zoute Golf Club

vri 8 september

De Royal Zoute Golf Club is op zoek naar een gedreven uitbater/gerant die vanaf januari 2024 verantwoordelijk zal zijn voor het beheer van ons clubhuis, restaurant en hotel.


De Royal Zoute Golf Club, gelegen in het betoverende Knokke-Heist aan de Belgische kust, is een gevestigde naam in de golfwereld. Al meer dan een eeuw lang heeft onze club een reputatie opgebouwd als een toonaangevende bestemming voor golfers en gasten die op zoek zijn naar luxe en traditie. In 2022 onderging het clubhuis, restaurant en het hotel een grondige renovatie en werd de keuken uitgerust met state-of-the-art apparatuur.


Het zuidgerichte terras biedt een spectaculair uitzicht op de fairways en biedt plaats aan meer dan 160 personen, terwijl het restaurant zelf ruimte biedt voor 100 gasten.


Ons toegewijde team van ongeveer 20 medewerkers staat klaar om samen te werken met de nieuwe uitbater en onze gewaardeerde klanten te blijven bedienen.


Geïnteresseerd?


Heb je interesse in deze spannende kans? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Jos Vankriekelsvenne, directeur van de Royal Zoute Golf Club, via e-mail op jvkv@zoute.be.


Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om de toekomst van de Royal Zoute Golf Club samen vorm te geven. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Jos Vankriekelsvenne via hetzelfde e-mailadres.


Terug naar boven