sluiten

Golf.be Qualifying Tour - Kempense Golfclub

Wanneer?

maandag 7 augustus

Kostprijs?

Prijs leden: € 55,00
Prijs niet leden: € 65,00

Waar?

Kempense Golf Club Kiezelweg 78, 2400 Mol

Na het succes van de voorbije jaren organiseert Golf.be dit seizoen opnieuw 23 wedstrijden die telkens zullen doorgaan op maandag. Vanaf heden is er ook een nieuws hoofdsponsor voor onze Qualifying tour: Posthotel Achenkirch. Een magnifiek hotel gelegen in Tirol (Oostenrijk) dat beschikt over een prachtige 9 holes baan! (https://www.posthotel.at/en )

De 10 best gespeelde stableford scores van elke deelnemer worden gedurende het golfseizoen opgeteld. De tien spelers met de hoogste totaalscore op het einde van het seizoen winnen een prijs.

Golf Convertor schenkt aan de drie beste spelers van de twee categorieën een geschenkbon (€45, €30, €20) te gebruiken in het fitting center of voor het aanpassen/herstellen van clubs (www.golf-convertor.com).

De 25 beste spelers van het eindklassement zullen op maandag 23 oktober 2022 geïnviteerd worden voor een diner in restaurant "My Taï" te Wezembeek-Oppem. Hier zal ook de beste golfspeler van de Golf.be Qualifying tour een horloge ontvangen van Michel Herbelin. Daarnaast ontvangt de beste mannelijke én vrouwelijke speler eveneens een verblijf van 3 nachten voor 2 personen in het Posthotel Achenkirch.

Terug naar boven